BON Almelo

Nieuws

In verband met de feestdagen zijn er gewijzigde openingstijden. Om er voor te zorgen dat iedereen die dagen wel leefgeld heeft, zijn ook enkele betaalmomenten aangepast:

> Lees verder

In verband met bijscholing zijn de kantoren van BCN Zwolle, BCN Almere en BON Almelo gesloten op:

- dinsdag 29 november as. vanaf 11 uur BON, vanaf 12 uur BCN.

- dinsdag 6 december as. vanaf 12 uur.

 


> Lees verder

Beschermingsbewind Oost Nederland B.V.


Bezorgen uw financiën u zorgen? Ziet u door de bomen het bos niet meer als u naar uw administratie kijkt? Of kent u iemand bij wie dit het geval is? Dan helpen wij u graag om uw leven weer op orde te krijgen.


BON

Beschermingsbewind Oost Nederland B.V. helpt u om weer grip op uw financiën te krijgen. Ons goed opgeleide en dynamische team kijkt samen met u naar uw situatie. Vervolgens bespreekt uw medewerker met u welke stappen u kunt zetten om uw financiële problemen op te lossen. Met als doel een financieel gezonde situatie en een zorgelozer leven. 'BON, een zorg minder voor u'.

 

Lees meer over onze werkwijze

 

Onze vestigingen

Behalve in Almelo, hebben wij twee andere vestigingen: Beschermingsbewind Centraal

Nederland B.V. (BCN) in Zwolle en Beschermingsbewind Centraal Nederland B.V. (BCN) in Almere. Op deze manier kunnen wij al onze ruim 1000 cliënten verspreid over heel Nederland goed van dienst zijn. 

 

Gecertificeerde opleidingen

Naast het beschermingsbewind en curatele, bieden we vanuit Zwolle ook opleidingen aan voor professionals in deze branche. Bent u bewindvoerder WSNP (Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen), bewindvoerder beschermingsbewind of schuldhulpverlener? Kijk dan eens bij ons opleidingsoverzicht. Naast een flinke kennisverdieping, behaalt u bij ons ook uw verplichte Permanente Educatiepunten.

 

Voor meer informatie over onze opleidingen kunt u contact met ons opnemen. Of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

 

BON is gecertificeerd lid van branchevereniging VeWeVe.