BON Almelo, BCN Almere en Zwolle

Opleiding WSNP-bewindvoerder, beschermingsbewindvoerder en schuldhulpverlener

Het vakgebied van WSNP bewindvoerders, beschermingsbewindvoerders en schuldhulpverleners is voortdurend in ontwikkeling en beweging. Het is dus essentieel om regelmatig opleidingen te volgen. BCN Academie verzorgt cursussen, trainingen en opleidingen voor deze groep professionals. Voor een frisse blik op uw vak en kennisverdieping in uw branche. We bieden gedurende het gehele jaar trainingen op uiteenlopende locaties, zowel op open inschrijving als incompany. Ook BCN Zwolle is een van de trainingslocaties.

Over BCN Academie

BCN Academie is opgericht vanuit de behoefte in het werkveld van (Wsnp-)bewindvoerders en schuldhulpverleners. Men heeft behoefte om bijscholing te krijgen op de gebieden die specifiek in deze sector van toepassing zijn. Onze trainers hebben een goed beeld van de dagelijkse praktijk van bewindvoering en schuldhulpverlening. We spelen in op alle actuele ontwikkelingen omtrent wet- en regelgeving. Zo bent u verzekerd van informatie die up-to-date is en kennis op uw vakgebied waar u direct mee aan de slag kunt.

Geaccrediteerde cursussen

De cursussen bij BCN Academie zijn geaccrediteerd door de brancheverenigingen BPBI, Raad voor Rechtsbijstand, VeWeVe en Kiwa. Na afloop ontvangt u een certificaat.

Het actuele opleidingsaanbod treft u hier. Vragen of aanmelden? Bel of mail ons..