BON Almelo, BCN Almere en Zwolle

[ geplaatst op okt 16, 2019 ]

Inloggen 2Look weer mogelijk

Het is weer mogelijk om online mee te kijken in uw dossier. De technische storing bij 2Look is verholpen.


[ geplaatst op okt 11, 2019 ]

NieuwsbriefWe vinden het belangrijk dat onze cliënten en betrokken hulpverlening goed worden geïnformeerd en weten hoe de financiële situatie is. 

Daarom sturen we twee maal per jaar een nieuwsbrief voorzien van het budgetplan. De nieuwsbrief treft u hier.


[ geplaatst op sep 23, 2019 ]

1 oktober BON niet bereikbaar

In verband met bijscholing is het kantoor van BON op dinsdag 1 oktober as. niet bereikbaar. 

De betalingen worden op deze dag verzonden zoals u dit van ons gewend bent.


[ geplaatst op sep 13, 2019 ]

Tegemoetkoming Arbeidsongeschikten


Eind september betaald het UWV een extra tegemoetkoming uit voor mensen die meer dan 35% arbeidsongeschikt zijn en hiervoor een uitkering ontvangen van het UWV.

Bij BON zijn er ook cliënten die recht hebben op € 179,81 netto die voortkomt uit deze regeling. De bewindvoerder hoeft hiervoor geen aanvraag te doen omdat het UWV het recht hierop voortijdig beoordeeld.

Als bewindvoerder monitoren wij echter wel of de gelden worden bijgeschreven op de beheerrekening van onze cliënten. In overleg met bewindvoerder kan worden besloten het geld te gebruiken voor een noodzakelijke uitgave of te r...


[ geplaatst op sep 09, 2019 ]

Update over de online toegang tot uw dossier

Eerder informeerden wij u over het feit dat u momenteel geen inzage heeft in uw online dossier (2Look). Helaas duurt het langer dan verwacht om ervoor te zorgen dat alles weer goed werkt. Wij hopen u aan het einde van deze week goed nieuws te kunnen brengen. 


[ geplaatst op aug 28, 2019 ]

Momenteel geen toegang tot uw online dossier

Let op! Heeft u een 2Look account waarin u online inzage heeft in uw dossier? Momenteel kunt u vanwege een technisch probleem niet inloggen. Het is niet bekend wanneer het probleem is opgelost. Indien hierover meer bekend is dan zullen wij dit in een nieuwsbericht op onze website plaatsen. 


[ geplaatst op jul 26, 2019 ]

Wijziging bereikbaarheid bouwvak 2019

In verband met de vakantieperiode is tijdens de bouwvak het kantoor van BON op woensdag telefonisch niet bereikbaar. Het gaat om de volgende dagen;

• 31 juli 2019,
• 7 augustus 2019,
• 14 augustus 2019.

Er worden wel betalingen gedaan op deze dagen.[ geplaatst op jul 19, 2019 ]

Vacature bewindvoerder/ mentor/ curator

Person Holding White Paper


Beschermingsbewind Oost Nederland zoekt per direct een ervaren bewindvoerder/ mentor/ curator 

Als mentor en curator beslis je over de verzorging, verpleging, behandeling of begeleiding van mensen die hun persoonlijke zaken niet meer zelf kunnen regelen als gevolg van hun lichamelijke of geestelijke toestand. Als curator en bewindvoerder beheer je tevens de financiën.

Je communiceert veelvuldig met cliënten en de bij hen betrokken instanties zoals gemeenten, zorginstellingen, rechtbanken en schuldeisers. Naast de telefonische en schriftelijke contacten, bezoek je ook cliënten in hun le...


[ geplaatst op jun 21, 2019 ]

|Schuldenlab Almelo|


Een samenwerkingsverband met partners uit de private en publieke sector die zich in zetten om kwetsbare groepen schuldenzorgvrij te maken. Wat fijn dat wij ook mogen aansluiten hierbij.


[ geplaatst op jun 21, 2019 ]

|Rekening en verantwoording|


 

Jaarlijks moet iedere bewindvoerder verantwoording af leggen aan diens cliënt én de Rechtbank. De zogenaamde “rekening & verantwoording”.

Dit is een financieel jaaroverzicht voor wat betreft de totale inkomsten en uitgaven van een afgesloten boekjaar, en wordt dus altijd achteraf ingediend.

De rekening & verantwoording heeft tot doel om de cliënt en de Rechtbank te informeren over de vermogenspositie van de cliënt. Daarnaast dient het als controlemiddel voor de cliënt en de Rechtbank om onder andere te bekijken of het beheer van de financiën naar behoren wordt uitgevoerd en de noodza...