BON Almelo, BCN Almere en Zwolle

Bewindvoering

Bewindvoering is de begeleiding van mensen om hun geldzaken op orde te krijgen en vooral: te houden. Dat doen we vanuit BON Almelo en BCN Almere en Zwolle. Vaak worden cliënten naar ons doorverwezen via maatschappelijk werk, gemeenten of hulporganisaties. Maar je kunt je natuurlijk ook zelf aanmelden. Persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk. Daarom doen we ons werk zo veel mogelijk samen met jou. We stemmen zaken met je af en verwachten uiteraard van jou medewerking en openheid. Via een online systeem (2Look) kun je meekijken op je beheerrekening. 

We realiseren ons dat onze boodschap niet altijd leuk is. Maar we zijn eerlijk en duidelijk. Bereikbaar en betrokken. Met als doel: een gezonde financiële situatie voor jou.

Contact met je bewindvoerder

Mensen die beschermd moeten worden op het gebied van zorg en/of financiën, hebben vaak al veel meegemaakt. We zorgen dat je zo veel mogelijk een vast contactpersoon hebt. En dat je weet waar je aan toe bent als het gaat om bijvoorbeeld jouw leefgeld. Als jouw wettelijke vertegenwoordiger - bewindvoerder, curator of (in sommige gevallen) als mentor, - mag je op ons rekenen. We werken samen met alle instanties die bij jou betrokken zijn. Zo zorgen we ervoor dat je niet van het kastje naar de muur wordt gestuurd.