BON Almelo, BCN Almere en Zwolle

Bewindvoering, mentorschap en curatele

BON Almelo, BCN Almere en BCN Zwolle  bieden diensten op het gebied van bewindvoering, mentorschap en curatele. Vanuit onze regiokantoren zijn we er voor cliënten in onze omgeving.

Het kan best moeilijk zijn om je financiën of beslissingen over zorg uit handen te geven. Dat begrijpen wij als geen ander. We staan bekend om onze persoonlijke aandacht en oprechte betrokkenheid. Openheid en transparantie in ons werk staat voor alles. We informeren je over wat we doen en vragen ook van jou openheid over de zaken die wij voor je beheren. Of dat nu gaat om financiën of zorg.

Eigen contactpersoon

Eigen contactpersoon

Daarom vinden we het belangrijk dat iedere cliënt een eigen, vast contactpersoon krijgt. We zijn er ook voor mensen die te kampen hebben met psychische problemen, ziekte of een verslaving. Cliënten met een lichamelijke of verstandelijke beperking of dementerenden kunnen eveneens bij ons terecht. 

Je kunt jezelf aanmelden voor bewind, curatele of mentorschap of doorverwezen worden door een hulpverlenende instantie. 

Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

BON en BCN staan bekend om hun persoonlijke betrokkenheid en aandacht voor cliënten die gebruikmaken van bewindvoering, curatele of mentorschap.