BON Almelo, BCN Almere en Zwolle

Aanmelden bewindvoering, curatele of mentorschap

Wil je een aanvraag voor bewindvoering, curatele of mentorschap doen of meer informatie over onze werkwijze? Neem dan eerst telefonisch of per e-mail contact met ons op. We zullen je situatie dan doornemen en kunnen dan snel bepalen of we je kunnen helpen. 

Intake bewindvoering

Na het eerste telefonische contact volgt een intakegesprek. Dat kan bij jou thuis plaatsvinden of bij ons op kantoor.  Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar en wordt je situatie verder doorgenomen. Bij het gesprek mag je ook een familielid of begeleider uitnodigen. Graag horen we wel vooraf wie er bij het gesprek aanwezig zijn.

Het is belangrijk dat je zoveel mogelijk gegevens over je geldzaken kan laten zien bij het gesprek.

Klik hier voor een overzicht van de gegevens die belangrijk zijn. Als het moeilijk is om alles te verzamelen, kunt je dat aangeven. We zoeken dan een passende oplossing. Samen vullen we de aanvraagformulieren in en maken we een dossier aan. Mochten er toch nog papieren ontbreken tijdens de intake, dan is dat geen probleem. Je ontvangt dan na afloop een overzicht van de informatie die we nog nodig hebben.

Meer informatie over het werk van een bewindvoerder wordt uitgelegd op onze pagina ‘wat doet een bewindvoerder’ en in het filmpje.

Voor overleg over het aanmelden van bewindvoering kun je contact opnemen met onze vestigingen in Almelo, Zwolle of Almere.