BON Almelo, BCN Almere en Zwolle

[ geplaatst op nov 10, 2020 ]

Openingstijden en betaalmomenten rondom de feestdagen

Kerst:
Op 24 december vanaf 13.00 uur t/m zondag 27 december 2020 is ons kantoor gesloten. Betalingen die op die dagen gepland staan worden eerder verzonden, namelijk op woensdag 23 december.

Oud & Nieuw:
Op 31 december vanaf 13.00 uur t/m zondag 3 januari 2021 is ons kantoor gesloten. Betalingen die op die dagen gepland staan worden ook eerder verzonden, namelijk op woensdag 30 december.

Denkt u er alstublieft aan dat leefgeld vanaf 4 januari 2021 weer op de gebruikelijke dagen wordt gestort.

De medewerkers van BON & BCN wensen u alvast fijne feestdagen en e...
[ geplaatst op okt 11, 2019 ]

NieuwsbriefWe vinden het belangrijk dat onze cliënten en betrokken hulpverlening goed worden geïnformeerd en weten hoe de financiële situatie is. 

Daarom sturen we twee maal per jaar een nieuwsbrief voorzien van het budgetplan. De nieuwsbrief treft u hier.


[ geplaatst op jun 21, 2019 ]

Deelname Schuldenlab Almelo


Een samenwerkingsverband met partners uit de private en publieke sector die zich in zetten om kwetsbare groepen schuldenzorgvrij te maken. Wat fijn dat wij ook mogen aansluiten hierbij.


[ geplaatst op jun 21, 2019 ]

Rekening en verantwoording


 

Jaarlijks moet iedere bewindvoerder verantwoording af leggen aan diens cliënt én de Rechtbank. De zogenaamde “rekening & verantwoording”.

Dit is een financieel jaaroverzicht voor wat betreft de totale inkomsten en uitgaven van een afgesloten boekjaar, en wordt dus altijd achteraf ingediend.

De rekening & verantwoording heeft tot doel om de cliënt en de Rechtbank te informeren over de vermogenspositie van de cliënt. Daarnaast dient het als controlemiddel voor de cliënt en de Rechtbank om onder andere te bekijken of het beheer van de financiën naar behoren wordt uitgevoerd en de noodza...